طرز تهیه دوکبوکی با سس مخصوص

اگر می‌خواهید یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای کره‌ای را امتحان کنید، طرز تهیه دوکبوکی باید اولین گزین

توسط مدیر سایت در 23 مرداد 1402

اگر می‌خواهید یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای کره‌ای را امتحان کنید، طرز تهیه دوکبوکی باید اولین گزینه‌تان باشد. دوکبوکی نوعی کیک برنج کره‌ای است که در سس کرمی و شیرین و ادویه‌دار پخته می‌شود. البته دوکبومی رو به روش‌های متفاوتی درست می‌کنند. سس اصلی دوکبوکی مخلوطی از سس گوجه‌فرنگی و خامه است که به‌عنوان سس پاستا هم استفاده می‌شود.

 

طرز تهیه دوکبوکی

در طرز تهیه دوکبوکی کره ای به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم برای سس دوکبوکی

  • 1 و نیم قاشق غذاخوری گوچوجانگ (رب فلفل قرمز کره‌ای)
  • یک  نیم قاشق غذاخوری شکر
  • یک و نیم قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری یا بیشتر گوچوگارو (رب فلفل قرمز کره‌ای)
  • 1 و 1/4 فنجان خامه سنگین (300 میلی‌لیتر)
  • 100 میلی‌لیتر خامه کامل

مواد لازم برای تهیه دوکبوکی

  • 1 قاشق غذاخوری روغن برای پخت

  • 50 گرم پیاز (ریز خرد شده باشد)
  • 30 گرم کلم (ریز خرد شده باشد)
  • 15 گرم پیازچه (ریز خرد شده باشد)
  • 320 گرم کیک برنج کره‌ای
  • 100 گرم فیش کیک کره‌ای (2 ورقه) به یک اندازه خرد شده باشند
  • 90 گرم سوسیس کوکتل
  • نصف فنجان پنیر موزارلای خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان

دستور تهیه

  1. گوچوجانگ، شکر، سس سویا و گوچوگارو را در یک کاسه کوچکی مخلوط کنید. مواد را هم بزنید و کنار بگذارید.
  2. در این مرحله از طرز تهیه دوکبوکی، تابه را روی حرارت بگذارید. سپس روغن، پیاز خرد شده، کلم خرد شده و پیازچه را اضافه کنید. همه مواد را خوب سرخ کنید که تقریباً 3 دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است. زیر حرارت را کم کنید و در حد متوسط قرار دهید.
  3. مخلوط سس گوچوجانگ را که در مرحله 1 آماده کرده‌اید را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. خامه سنگین و شیر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس گوچوجانگ غیظ و یکدست شود.
  5. در این مرحله از طرز تهیه دوکبوکی، کیک برنج، فیش کیک و سوسیس را به تابه اضافه کنید. سپس زیر حرارت را زیاد کنید تا سس شروع به جوشیدن کند. مواد را هم بزنید تا کیک برنج نرم شو. مراقب باشید کیک برنج‌ها را زیاد نپزید، چون زود له می‌شوند.
  6. وقتی مقدار سس کمتر شد، ترکیبات دیگر کاملاً در سس پوشیده می‌شوند. حالا پنیر را روی تابه پخش کنید. چند دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود و بافتی کرمی مانند به دوکبوکی بدهد، سپس سرو کنید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن